Sopić: Gospodin Obregon je trebao igrati, ali svatko je kovač svoje sreće

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

RIJEKA je u prvom kolu SuperSport HNL-a na Rujevici pobijedila Lokomotivu 4:0 i sjajno otvorila novo prvenstvo. Golove za Rijeku zabili su Toni Fruk u 12., Franjo Ivanović, Veldin Hodža u 70. te mladi Šimun Butić u 83. minuti. Dobra je to najava za četvrtak i utakmicu 3. pretkola Europa lige protiv Elfsborga.

U kadru Željka Sopića nije bilo kolumbijskog napadača Jorgea Obregona (27), koji je vrlo vjerojatno završio s klubom. Naime, za njega je nedavno stigla ponuda iz inozemstva, no Rijeka je to odbila jer ga ne želi prodati dok ne pronađe zamjenu za njega, piše Rijeka Danas. Obregon je nakon toga odbio trenirati.

"Rijeka možda neće imati najbolje igrače na svijetu, ali će imati najkarakternije. Gospodin Obregon je trebao igrati, ali svatko je kovač svoje sreće. Netko ga je savjetovao kako ga je savjetovao. Oni koji zaslužuju, igraju. Oni koji neće, neće", rekao je Sopić nakon pobjede. Rijeka je pokrenula i disciplinski postupak protiv Obregona, koji će biti kažnjen. Obregon je u Rijeku stigao za pola milijuna eura iz Varaždina prije tri ljeta. Za Rijeku u 105 utakmica ima 17 golova i deset asistencija.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.