Očarala je svijet, otvorila Only Fans. Sad je pobijedila u "najglupljem sportu ikad"

Foto: Profimedia

PAIGE VANZANT, jedna od najpopularnijih borkinja svijeta, dugo je godina bila velika zvijezda UFC-a. Osim što je imala vrlo dobre rezultate, triput je proglašena najljepšom MMA borkinjom svijeta, a u nekoliko izbora i najljepšom sportašicom svijeta. U međuvremenu je otvorila i profil na OnlyFansu te se okušala u boksu golim šakama.

Sad je na tragu nove karijere, i to u sportu koji mnogi ne priznaju. Naime, pobijedila je u Power Slapu, sportu koji je nedavno postao vrlo popularan te je najveću organizaciju otkupio i UFC. U Power Slapu suparnici naizmjenice jedan drugog šamaraju punom snagom. VanZant je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedila Christine Wolmarans, a najavila je kako to nije sve od nje u ovoj organizaciji. "Prezabavno je da se ne bih vratila ovome. Ja sam gangster", rekla je.

Otkako se Power Slap pojavio u mainstreamu, većina borilačke zajednice smatra kako je borilački sport u kojem moraš pustiti čovjeka da te udari u glavu bez obrane besmislen. Većina UFC boraca je u intervjuima poručila da se radi o najglupljem sportu koji je ikad postojao, a zasad ima veliku popularnost isključivo u SAD-u. No, dobar dio javnosti smatra da je jako opasan i da se treba zabraniti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.