Odjidja-Ofoe: Odigrao sam puno europskih utakmica, znam što ovo znači Hajduku

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK u četvrtak u 19:30 u Solunu protiv PAOK-a igra uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Konferencijske lige. Susret odigran prošli tjedan na Poljudu završio je 0:0, a pobjednik ovog dvoboja u play-offu igrat će protiv Rosenborga ili Heartsa. Rosenborg je u prvoj utakmici slavio 2:1. Veznjak Hajduka Vadis Odjidja-Ofoe najavio je utakmicu s PAOK-om na konferenciji za medije.

Odjidja-Ofoe je iskusni, 34-godišnji veznjak koji je dio bogate karijere proveo u Grčkoj. U sezoni 2017./2018. nastupao je za Olympiacos, što znači da ima iskustvo gostovanja na PAOK-ovom stadionu Toumba.

Kako se osjećate uoči utakmice? Niste dugo u Splitu, ali znate što su strastveni navijači.

Odigrao sam puno europskih utakmica, znam što ovo znači za klub. Ovo je jako važno za Hajduk, navijače i igrače. Želimo ući u grupnu fazu. Znamo kakav je ulog i što trebamo napraviti. Tužno je što nismo pobijedili u Splitu.

Ima li razlika između današnjeg PAOK-a i onog otprije dvije godine?

Igrao sam protiv PAOK-a prije dvije godine. Slični su kao i tada, iako su tada imali više igrača s višom individualnom kvalitetom. I dalje su opasni iz prekida. Klub je gotovo jednak, ali promijenili su dosta igrača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.