Oliću i Petriću Manchester City, Sabliću i Vukojeviću PSG!

ŠAHTAR će u prvoj utakmici četvrtfinala dočekati Marseille, a Vranješov Werder Udinese. HSV-u u prvoj utakmici stiže City, dok će PSG ugostiti Dinamo Kijev!

> Izvučeni parovi četvrtfinala Lige prvaka!

Četvrtfinala su na rasporedu 9. i 16. travnja, polufinalne utakmice 30. travnja i 7. svibnja, dok se finale Kupa Uefa po prvi puta igra u Turskoj, na stadionu Fenerbahče Şükrü Saracoğlu, 20. svibnja.

Vjerojatno najintrigantniji par je onaj između Hamburga i Manchester Cityja, po mnogima, dva kandidata za naslov pobjednika ovog natjecanja. Ivica Olić, Mladen Petrić i ostali igrači sa sjevera Njemačke igrat će dvije utakmice protiv Robinha i financijski moćnog engleskog kluba koji se među osam probio boljim izvođenjem jedanaesteraca protiv danskog Aalborga.

Pobjednik tog meča će u polufinalu igrati protiv boljeg iz ogleda Werder - Udinese. Bremenska momčad će tako nakon dvije utakmice s Milanom odmjeriti snage protiv jedinog preostalog talijanskog kluba ove sezone u Europi.

Darijo Srna i njegov Šahtar igraju protiv Marseillea, a ukoliko pobijede igrat će protiv pobjednika još jednog francusko-ukrajinskog ogleda. Naime, međusobno se sastaju PSG i kijevski Dinamo, što znači da je u polufinalu moguć ogled Srne i Ognjena Vukojevića, koji nosi dres kijevskog Dinama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.