Oršić: Potpuno sam zdrav. Nadam se da ću se brzo vratiti na stari nivo

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HRVATSKU reprezentaciju čekaju dvije utakmice Lige nacija. U subotu će na Maksimiru ugostiti Škotsku, dok će u utorak gostovati u Poljskoj. S novinarima je danas razgovarao Mislav Oršić, koji se nakon velikih problema s ozljedama vratio u reprezentaciju. Evo kako je odgovarao na pitanja.

Kako je vratiti se na Maksimir?

Uvijek je lijepo vratiti se na Maksimir i u reprezentaciju. Moj zadnji gol čini se stvarno davno, nadam se da ću se brzo vratiti na taj nivo, svaki dan radim naporno.

Koliko ste zadovoljni sezonom u klubu?

Počela je malo turbulentno, nismo baš najbolje igrali. Nismo gubili u prvenstvu, ali ni pobjeđivali, pa je bilo nezadovoljstvo navijača, ispali smo iz Europe. Nadam se da ćemo se dobro pripremiti i vratiti tamo gdje nam je mjesto.

Kako vidite svoju formu?

Nakon lošijeg starta i manje igranja počeo sam dobivati više minuta i osjećam se sve bolje i bolje. Želim tako nastaviti, vjerujem da će uskoro doći golovi i asistencije.

Osjećate li posljedice ozljede?

Ne, potpuno sam zdrav, prošle sezone nisam imao problema s koljenom, nego s petama, a sad je sve prošlo, nema nikakvih problema.

Prve asocijacije na Škotsku?

Protiv takvih momčadi uvijek su teške utakmice, dobro se brane i čekaju kontru ili prekid, no siguran sam da će izbornik i stožer to analizirati i pripremiti nas za to.

Što kažete na povratak Nenada Bjelice na Maksimir?

Gledao sam utakmicu protiv Monaca, igrali su super, šteta da na kraju nisu pobijedili, do gola nije izgledalo da ih Monaco može ugroziti. Igraju super i na pravom su putu da opet budu prvaci.

Jesmo li favoriti i trebamo li biti zadovoljni s četiri boda u dvije utakmice?

Nezgodno je to tako prognozirati, no mi kao hrvatska reprezentacija želimo pobjedu u svakoj utakmici.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.