Osijek na Pampasu objavio svoj prvi ovosezonski transfer

Foto: NK Osijek

NK OSIJEK je na svom novom stadionu Pampasu predstavio prvu ovosezonsku prinovu. Riječ je o grčkom stoperu Stefanosu Evangelouu (25), koji je potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još godinu dana.

Riječ je o nekadašnjem mladom reprezentativcu Grčke (15 nastupa) koji je ponikao u Panioniosu, seniorsku karijeru počeo je u Panathinaikosu, a nosio je još i dresove Olympiakosa, PAS Giannine, Gornik Zabrzea i Sheriffa, gdje je već surađivao sa Stjepanom Tomasom i njegovim stožerom. S Osijekom je trenirao već u proljetnom dijelu sezone, a sada je s početkom priprema postao i punopravni član bijelo-plavih, piše Osijekova stranica.

Evangelou je već dva mjeseca u Osijeku, ali klub ga nije mogao registrirati zbog FIFA-ine zabrane. Podsjetimo, FIFA je Osijeku administrativno skinula zabranu registracije novih igrača nakon što je klub podmirio sve dugove zbog kojih je zabrana ranije bila donesena. 

"Impresioniran sam uvjetima koje imamo u Osijeku"

"Naravno da sam sretan što sam ovdje, pružit ću najbolje od sebe da pobijedimo u svakoj utakmici i ostvarimo ciljeve koji su postavljeni pred momčad. Impresioniran sam i uvjetima koje imamo na novom stadionu i u trening-kampu, poznajem trenera Stjepana Tomasa i njegov stožer, znam kakav je njegov mentalitet, pogotovo u eliminacijskim utakmicama kakve nas očekuju u lovu na Konferencijsku ligu. Prošao sam klubove kakvi su Panathinaikos i Olympiakos, to iskustvo će mi sigurno puno značiti, ali svjestan sam da me ovdje čeka novo dokazivanje", rekao je Evangelou.

Zadovoljstvo njegovim potpisom iskazao je i sportski direktor Ivica Kulešević: "Dobro smo upoznati sa Stefanosovim mogućnostima, već je trenirao s nama na proljeće, pokazao se kao kvalitetan igrač i karakterna osoba, pa smo s te strane uvjereni da će dati doprinos ciljevima koje želimo ostvariti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.