Osijek završava prvi transfer za ljetni prijelazni rok. Čeka se samo dozvola FIFA-e

Foto: Profimedia

OSIJEK bi uskoro trebao završiti prvi transfer u ljetnom prijelaznom roku, koji, baš kao ni ljeto, još nije ni počeo. Grčki stoper Stefanos Evangelou već mjesec i pol dana trenira s momčadi Stjepana Tomasa, ali službena potvrda posla ovisi o dobroj volji ljudi iz FIFA-e.

Naime, Evangelou još nije potpisao ugovor jer FIFA nije i administrativno Osijeku skinula zabranu registracije novih igrača, usprkos tome što su podmireni svi dugovi zbog kojih je zabrana ranije i donesena. Očekuje se da će to uskoro biti učinjeno.

Podsjetimo, grčki stoper je nedavno raskinuo ugovor s moldavskim Sheriffom. Prethodno je došao trenirati s osječkom momčadi da se vidi u kakvom je stanju i može li pomoći u završnici sezone, a onda je odlučeno da može i otad čeka registraciju.

Radi se o središnjem braniču koji je u karijeri bio član oba najveća grčka kluba Panathinaikosa i Olympiacosa. Prije godinu i pol dana u Sheriff je stigao iz poljskog Gornika Zabrze, a za Sheriff je zabilježio sedam nastupa, od čega tri još ljetos u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.