Osijekov tragičar izviždan nakon Šibenika. Mierez poludio na publiku

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

ŠIBENIK je pobijedio Osijek 1:2 na Opus Areni u prvom kolu nove sezone SuperSport HNL-a. Golove za Šibenik zabili su Ivan Božić i Morrison Agyemang, dok je za Osijek pogodio Marko Soldo. Prva je ovo pobjeda Šibenika u Osijeku nakon rujna 2008. godine.

Čavlina tragičar

Kod oba gola Šibenika loše je reagirao Osijekov vratar Nikola Čavlina (22), koji je ove sezone stigao u klub na posudbu iz Dinama. Čavlinu je Dinamo otkupio od Lokomotive za 750 tisuća eura te ga odmah proslijedio Osijeku na posudbu. Mladi je vratar loše ušao u sezonu jer je kiksao i protiv Levadije u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu.

Kohorta zviždala Čavlini

Ipak, taj se kiks nije odrazio na rezultat jer je Osijek s ukupnih 6:1 prošao Estonce. Međutim protiv Šibenika njegovi su kiksovi oduzeli Osijeku bodove na koje je računao i zbog toga mu je Kohorta zviždala za vrijeme, ali i nakon utakmice. To se nije svidjelo Ramonu Mierezu, najboljem igraču Osijeka.

Mierez se naljutio

Nakon utakmice Mierez je poludio na publiku zbog zvižduka Čavlini te ga je sam odveo u svlačionicu kako bi ga zaštitio komentara nezadovoljne publike. Osijekovi fanovi kritizirali su Čavlinu i na društvenim mrežama nakon poraza. Čavlina prema Transfermarktu vrijedi 1.3 milijuna eura, a za mladu reprezentaciju Hrvatske ima osam nastupa.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.