Osijekov trener: Teško mi je nešto reći dečkima

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

ŠIBENIK je pobijedio Osijek 1:2 na Opus Areni u prvom kolu nove sezone SuperSport HNL-a. Golove za Šibenik zabili su Ivan Božić i Morrison Agyemang, dok je za Osijek pogodio Marko Soldo. Osijek je imao 25 udaraca prema protivničkom golu, od čega sedam u okvir. Uz to, Osijek je imao posjed lopte od 73 posto, dok je Šibenik uputio pet udaraca prema golu Nikole Čavline, od čega dva u okvir. Čavlina je ispao tragičar nakon loših reakcija, a njegov trener Federico Coppitelli nakon utakmice je rekao: 

"Teško mi je nešto reći igračima"

"Mi smo mlada momčad koja će rasti i na greškama. Znamo da ima puno kvaliteta i morat ćemo ga čekati. Ovo nije rezultat koji smo htjeli. Željeli smo gledateljima pružiti još jednu priliku da uživaju. Ali oni su svejedno bili odlični. Pomalo mi je teško reći nešto dečkima, mislim da smo dominirali od početka do kraja. Zaslužili smo pobijediti, no ovo je proces u kojem mlada momčad radi greške. Siguran sam da se neće ponoviti."

"Nitko od nas nije sretan"

"U našem ponašanju moramo pronaći ono što možemo poboljšati. Ovo je tek prva utakmica sezone i imamo vremena. Kao što sam rekao, nitko od nas nije sretan što je izgubio, no u ovom trenutku moramo se fokusirati na našu izvedbu. Ako moram uzeti druge faktore u razmatranje, imali smo tri utakmice u deset dana i u prvim trenucima sezone znamo detalje koje možemo popraviti. Smislit ću način. Teško mi je kriviti igrače, pogotovo jer su imali želju za pobjedom."

Osijek u četvrtak igra protiv azerbajdžanske Zire od 20 sati na Opus Areni u trećem kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu. U nedjelju Osijek dočekuje Dinamo drugom kolu SuperSport HNL-a.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.