Osijekovi navijači o odlasku Miereza: Samo da demistificiramo jednu stvar

Foto: Marko Prpic/Pixsell

ARGENTINSKI napadač Ramon Mierez (27) više nije igrač Osijeka. Spakirao je stvari i napustio Osijek nakon što je hrvatski prvoligaš prihvatio ponudu Al Jazire, prvoligaša iz Emirata, u iznosu od oko tri milijuna eura. Treba napomenuti i da 20% odštete ide španjolskom Alavesu, Mierezovom bivšem klubu. Mierez je bio u zadnjoj godini ugovora i nije htio potpisati novi ugovor s Osijekom, a Saudijci su to iskoristili da ga dovedu po sniženoj cijeni.

O ovoj situaciji se oglasila i Facebook stranica Bijelo-plava birtija, koja je postala svojevrsni glas naroda za navijače Osijeka i okuplja najveći broj fanova tog kluba. Zauzeli su stav zbog kojeg ih je dosta pratitelja kritiziralo te smatraju da su preblagi prema sportskom direktoru Joseu Botu. Tekst priopćenja prenosimo u cijelosti.

"Jedino sporan je trenutak"

"Samo da se demistificira jedna činjenica vezana uz transfer Miereza u Al Jaziru. On je sam zatražio taj transfer i inzistirao je na njemu. Riječ 'inzistirao' je zapravo najblaža moguća u ovom slučaju.

Nitko ne osporava što je sve napravio za naš klub, nitko ne kritizira to što želi otići i zaraditi za sebe i svoju obitelj. Jedino je sporan trenutak. Pretpostavka je da se ipak moglo pričekati i vidjeti što će se dogoditi u Europi. Kako mediji navode , transfer iznosi 3 milijuna eura od čega 20 % ide Alavesu", stoji u priopćenju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.