"Ovaj transfer je top potez Dinama. Trenirao sam tog igrača i bio sam oduševljen"

Foto: Profimedia

DINAMO je doveo Ukrajinca Bogdana Mihaljičenka. Ovaj 26-godišnji lijevi bek doveden je iz Anderlechta, a prošlu sezonu odlično je odradio na posudbi u prvaku Ukrajine Šahtaru iz Donjecka. 

Mihaljičenko je ušao u zadnju godinu ugovora s Anderlechtom pa je Dinamo igrača kojeg Transfermarkt procjenjuje na četiri milijuna eura dobio debelo ispod cijene. Kako doznajemo, Dinamo je Mihaljičenka platio 800.000 eura, a Ukrajinac bi u Maksimiru trebao zarađivati nešto manje od 350.000 eura po sezoni.

O kakvom se igraču radi i je li Dinamo napravio dobar posao, pitali smo Igora Jovićevića, hrvatskog trenera koji je Mihaljičenka lani vodio u Šahtaru.

''Top potez Dinama''

''Top potez Dinama. Meni je prošlu sezonu odradio odlično, kako u prvenstvu, tako i u Ligi prvaka. Došao nam je iz Anderlechta, imali smo pravo prvootkupa, ja sam ga želio zadržati, ali iz nekog razloga to se nije dogodilo. Dinamo je napravio odličan potez, bio je brz i efikasan i po mom mišljenju kupio je sjajnog igrača'', rekao nam je trener saudijskog Al Raeda pa dodao:

"U Ligi prvaka je posebno odigrao odlično. Asistirao je za dva gola Realu iz Madrida, asistirao je za gol Rennesu, sudjelovao je kod još nekih golova i praktički nisam mogao zamisliti prvi sastav bez njega. Tek na kraju sezone, kad sam malo rotirao, nije igrao, ali je bio standardni dio prve momčadi. Brz je, hitar, ima fenomenalan osjećaj za prostor, posebno je dobar u ofenzivnom dijelu i krasi ga izuzetna moć ponavljanja. Bit će to fino pojačanje za Dinamo.''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.