Overeem je 15 puta izgubio nokautom. Sad je otkrio tko ga je najjače udario

Foto: Profimedia

ALISTAIR OVEREEM (44) slovio je za jednog od najboljih i najopasnijih udarača u povijesti borilačkih sportova. Nizozemski MMA borac najveći dio karijere proveo je u teškoj diviziji, gdje je impozantnom figurom strašio suparnike i osvajao fanove. Prema podacima Sherdoga, upisao je 47 pobjeda i 19 poraza boreći se sa zvijezdama poput Brocka Lesnara, Franka Mira, Fabricija Werdeme, Stipe Miočića, Marka Hunta...

Primio je puno teških udaraca i 15 mečeva izgubio nokautom, no priznao je da ga nitko nije udario toliko snažno kao Francis Ngannou (38). U razgovoru za TalkSport upitan je od koga je primio najjači udarac, a odgovorio je: "Dobro pitanje. Najjači udarač ikad? Francis Ngannou."

Meč dvojice sjajnih boraca održan je u prosincu 2017. na priredbi UFC 218, kada je Ngannou aperkatom podigao Overeema s tla, nakon čega je Nizozemac pao i izgubio svijest. "Imao sam plan i taktiku. No napravio sam jednu pogrešku. Previše sam mu se približio", dodao je Overeem, višestruki prvak u MMA-u i kickboksu.

Ngannouov debi u PFL-u

Ngannou će danas odraditi prvi meč u sklopu organizacije PFL, za koju je potpisao prošle godine nakon odlaska iz UFC-a. Međutim, u PFL-u će debitirati tek sada protiv Brazilca Renana Ferreire jer je nakon ulaska u ovu organizaciju imao prva dva boksačka meča u karijeri s Tysonom Furyjem i Anthonyjem Joshuom, u kojima je pokazao zavidnu boksačku vještinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.