Overeem: Obećali su mi polufinale u kasnu jesen, a obećanje nisu održali!

ALISTAIR OVEREEM priznaje kako je razočaran zbog izbacivanja sa Strikeforceovog Grand Prixa koje se dogodilo prije dva dana.

Prema intervjuu koji je dao za MMAFighting može se jasno zaključiti kako se dvije strane nisu mogle dogovoriti oko datuma polufinalnog turnira. Overeem je htio da on bude u listopadu ili studenom, dok je Zuffa u dogovoru sa televizijom Showtime, procijenila da je najbolji termin 10. rujna. Nizozemac tvrdi kako mu je bio obećan kasniji datum, a da se druga strana toga nije držala.

“Naravno da sam razočaran. Pobjeda na Grand Prixu je bio moj cilj. Razumijem njihovu poziciju, no i oni moraju razumjeti moju. Nesretan sam jer se nismo mogli dogovoriti”, izjavio je Overeem.

Upitan ima li još kakvih nesuglasica sa Zuffom i kakva je sada situacija s njegovim ugovorima, The Reem odgovara:

“Ne volim govoriti o ugovoru, no sve ove glasine da sam se ja povukao iz turnira radi nekog novog ugovora su lažne. Nije teško shvatiti zašto više nisam u Grand Prixu. Strikeforce mi je obećao da će se polufinale održati u kasnu jesen, negdje u listopadu ili studenom. Ja sam se prema tome i ponašao. Isplanirao sam odmor, a pripreme sam planirao početi u kolovozu. Tada su Zuffa i Showtime odlučili da će se turnir ipak održati u rujnu. Potez je bio na meni i ja sam morao odbiti taj datum jer ne bih bio 100 posto spreman za taj turnir. Umjesto da prolongiraju turnir, oni su me odlučili izbaciti i naći zamjenu.”

Na kraju dana, prema The Demolition Manu, gubitnici su apsolutno svi…

“Svi smo ovime izgubili, no ovo je njihov odabir. Nitko nije profitirao, niti fanovi, niti promocija, niti Grand Prix, a niti ja koji ću propustiti sjajan turnir i odlučnu borbu. Jedini je na koncu pobijedio Daniel Cormire. Želim mu sve najbolje i nadam se da ću se na kraju boriti protiv pobjednika Grand Prixa za naslov prvaka”, zaključuje Overeem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.