Ovo je sastav Hajduka za PAOK. Leko ima samo jednu dvojbu

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

HAJDUK od 19:30 gostuje u Solunu kod PAOK-a u uzvratnoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Splitskoj momčadi trebat će pobjeda, barem i nakon jedanaesteraca, nakon što je u prvom susretu na Poljudu bilo 0:0. Pobjednik ovog meča ide na boljeg iz dvoboja Rosenborga i Heartsa.

Hajduk je u prvoj utakmici protiv Grka bio jako dobar te je većim dijelom imao inicijativu. Niko Sigur i Marko Livaja pogađali su vratnice dalekometnim udarcima, a Jan Mlakar propustio je iskoristiti dvije vrlo dobro prilike. Nažalost po Splićane, terenska nadmoć nije im donijela i pobjedu.

Leko ima samo jednu dvojbu

Ipak, baš zbog takve izvedbe ne treba očekivati da će Ivan Leko previše mijenjati u sastavu za uzvrat. Niko Sigur pokazao se kao pun pogodak na poziciji centralnog veznjaka, gdje mijenja ozlijeđenog Rokasa Pukštasa, a ostatak momčadi je već poprilično ustaljen. Jedina dvojba može se pojaviti na lijevom krilu. Očekuje se da će ondje opet igrati Emir Sahiti, no Ivan Dolček je također realna opcija.

Leko je u Grčku ukupno poveo 23 igrača, dok su u Splitu ostala petorica. Uz ozlijeđenog Pukštasa, nema ni još nedovoljno spremnog Lovre Kalinića te mladih Luke Vuškovića, Dominika Prpića i Roka Brajkovića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.