Ovo jelo na stadionu u Njemačkoj košta četiri eura. Ljudi su zgroženi: "Odvratno!"

Foto: Footy Food

FOOTY FOOD ime je stranice koja na Facebooku ima 118 tisuća pratitelja, a zaslužuje ih još nekoliko puta više. Koncept joj je jasan i ne baš slastan: ljubitelji većinom nogometa i hrane iz cijelog svijeta šalju fotografije onog što su kupili za pojesti na stadionu dok gledaju utakmicu. Uz sliku jela i njegovo ime, navedu cijenu te ponekad i jako kratak duhoviti opis. Naravno, fanovi ove stranice daju si oduška u komentarima ispod slika.

Kako to najčešće izgleda ste odavno mogli pročitati na Indexu, a najnovije jelo koje je postalo viralno nakon objave na ovoj stranici je pomfrit s nutellom. Tu kombinaciju, koja je mnogima i na sam spomen izrazito odbojna, na svom stadionu prodaje SV Weidenham iz njemačke osme lige. Porcija košta četiri eura.

Chips with Nutella at SV Weidenham (Germany 8th tier preseason) 💶 €4 (£3.30)

Objavljuje Footy FoodUtorak, 1. listopada 2024.

Fanovi ove stranice ostali su šokirani viđenim te su na sve zamislive načine izrazili gađenje onima što su vidjeli, od komentara pa do gifova i naljepnica. "Odvratno!", "Fuj!", "Koji je ovo vrag?", "Ovo je toliko pogrešno", "Ovo je nevjerojatno sjebano" i slični samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod objave. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.