Ozlijedio se najbolji igrač Milana

Foto: EPA

RAFAEL LEAO (24), najbolji igrač Milana, zbog ozljede će pauzirati najmanje tri tjedna, potvrdio je talijanski klub. Na posljednjem prvenstvenom ogledu, kada je Milan kod Leccea prosuo vodstvo 2:0 i osvojio samo bod odigravši 2:2, ozlijedio se Portugalac koji je ove sezone u svim natjecanjima upisao četiri gola i četiri asistencije.

Leao je već u desetoj minuti napustio travnjak zbog ozljede desnog bedrenog mišića i slijedi mu stanka od najmanje tri tjedna, što znači da će Milan u ključnom dvoboju skupine F Lige prvaka biti bez njega. Riječ je o utakmici s Borussijom Dortmund 28. studenoga u četvrtom kolu.

Milanu treba pobjeda kako bi prestigao tog suparnika na ljestvici i došao u dobru situaciju za prolaz u osminu finala prije posljednjeg kola. Dortmundska Borussija je vodeća u skupini sa sedam bodova, PSG je na šest, Milan na pet, a posljednji Newcastle ima četiri boda.

Kriza Milana u Serie A

Inače, nije pobijedio u prvenstvu u posljednje četiri utakmice. U tom razdoblju ima dva remija i dva poraza i sada je treći na ljestvici Serie A s osam bodova manje od gradskog rivala Intera koji je prvi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.