Ozlijedio se prvotimac Dinama. Propušta Lokomotivu, a upitan je za Ligu prvaka

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

NENAD BJELICA u četvrtak je odradio prvi trening s igračima Dinama i tako započeo drugi mandat na klupi zagrebačkog kluba. Prvi problem s kojim se suočio je ozljeda braniča Samyja Mmaeea (28). Marokanac je došao ovog ljeta i ubrzo je postao prvotimac kod bivšeg trenera Sergeja Jakirovića. Cijelu utakmicu odradio je i protekli vikend protiv Slaven Belupa, kad je Dinamo uvjerljivo izgubio (4:1), no tada se i ozlijedio.

Mmaee stoga zbog bolova u zadnjoj loži u subotu neće igrati protiv Lokomotive u osmom kolu SuperSport HNL-a na Maksimiru. Dinamo potom u srijedu, 2. listopada, dočekuje Monaco u drugom kolu Lige prvaka, a upitno je hoće li i za taj susret biti spreman.

Podsjetimo, protiv Slavena nije igrao ni Kevin Theophile-Catherine, što znači da bi Bjelica protiv Lokomotive mogao biti bez startnih stopera. Priliku tako mogu dobiti Maxime Bernauer, Raul Torrente, pa i Stefan Ristovski, koji je nominalno bočni igrač. Mauro Perković i Dino Perić već dugo imaju problema s ozljedama.

Mmaee dosad ima deset nastupa za Dinamo

Mmaee je 28-godišnji branič, koji je dosad upisao deset nastupa za Dinamo. Ranije u karijeri igrao je za Gent, Standard Liege, Maastricht, Sint-Truiden i Ferencvaroš. Ugovor s Dinamom vrijedi mu do 2028. godine.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.