Galliani: Pašalić je fantastičan igrač s velikom perspektivom

Foto: Facebook / AC Milan

PRVI put od dolaska u Milan iz Chelseaja na jednogodišnju posudbu Mario Pašalić je debitirao za talijansku momčad. Hrvatski veznjak ušao je u igru umjesto M'Baye Nianga u 61. minuti protiv Pescaru, koju su Rossoneri pobijedili s 1:0 golom Giacoma Bonaventure.

Ukupno 36 minuta igrao je Pašalić na San Siru te pokazao svoju kvalitetu i odigrao jako dobro u oba pravca. Imao je i dvije prilike, ali je u 77. glavom prebacio gol, a u 80. je njegov udarac s 20 metara uspio obraniti vratar Albano Bizzarri.

Mediji u Italiji već neko vrijeme tražili su od trenera Milana Vincenza Montelle da pruži priliku 21-godišnjem igraču, koji je konačno dočekao svoj trenutak.

"Pašalić je, kao i ostali igrači koje kupuje Chelsea, talentirani mladi igrač s velikom perspektivom. Imao je dosta problema s ozljedama, ali je fantstičan igrač", rekao je potpredsjednik Adriano Galliani.

Dolaskom novih vlasnika iz Kine i Galliani je sve bliže odlasku sa San Sira nakon 30 godina...

"Više ne ovisi sve u potpunosti o meni. Međutim, ja se ne vidim u nekoj drugoj ulozi, osim ovoj koju sada radim. No, Milan ima pozitivnu budućnost", jasan je iskusni operativac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.