Pavasović Visković za Index: Smjena Brbića znači zaokret u politici Hajduka

Foto: Dalmatinski portal

MARIN BRBIĆ više nije predsjednik Hajduka, a Ljubo Pavasović Visković više nije član Nadzornog odbora splitskog kluba. Nadzorni odbor nije izglasao povjerenje Brbiću, preglasan je u omjeru glasova s 5-4, a za njegov odlazak ruku su digli Šalinović, Krnić, Santini, Marinov i Marasović.
 
> Brbić više nije predsjednik Hajduka, odlazi i Pavasović Visković
 
U tom trenutku neopozivu ostavku na članstvo u NO-u da je njegov najistaknutiji član Ljubo Pavasović Visković, koji se solidarizirao s Brbićem.
 
Koji su razlozi za smjenu, što će to točno značiti za budućnost Hajduka i slijedi li neki zaokret o politici kluba, pitali smo sad već bivšeg nadzornika Ljubu Pavasovića Viskovića.
 
''Iskreno da vam kažem, ne znam zbog čega je Brbić smijenjen. Nisu mi jasni razlozi zbog kojih nije dobio povjerenje članova NO-a i odlučio sam dati ostavku jer smatram da je potpuno pogrešno nekome ne dopustiti da do kraja odradi svoj mandat i oduzeti mu priliku da završi započeto. Posebice jer je put kojim je Hajduk krenuo s Brbićem na čelu bio ispravan i donio je rezultate. No, svatko ima pravo na svoje mišljenje, demokratska većina je odlučila tako i ja to prihvaćam. No, kad je već tako onda ja nemam više što tražiti u Hajduku.''
 
Hoće li ova smjena značiti neki zaokret u politici Hajduka?
 
''Sigurno da hoće. Mislim, vjerujem da hoće, jer kakvog bi sve ovo imalo smisla ako ne bude nekih promjena. O kakvim se točno promjena radi, ne znam, no želim svu sreću budućoj upravi. Priznat ću vam, osjećam se rasterećeno.''
 
> Svoje komentare o smjeni Brbića i ostavkama Vučevića i Pavasovića Viskovića šaljite nam na desk@index.hr. One najargumentiranije stavove ćemo objaviti.

PRIJELOMNA VIJEST Potresi na Poljudu, odlaze Brbić i Pavasović Visković!

Posted by Index Sport on 1. April 2016
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.