Pavljučenko: Kupio sam originalno Dolce&Gabbana odijelo s uzorkom tigra

IGRAČIMA Tottenhama ne može biti dosadno kada u svlačionici imaju neponovljivog Romana Pavljučenka. Mnogo se već pisalo o njegovoj teškoj prilagodbi Londonu i svim manama koje je pronašao ovom velegradu, a sjećamo se kada je izgled svog trenera Redknappa počastio s rečenicom "izgleda kao da iz birtije dolazi direktno na stadion".

U najnovijoj provali Rus je rekao nekoliko riječi o svojim modnim navikama. Pavljučenko je naime priznao da je počeo trošiti neviđene cifre za neobična odijela.

"Kupio sam nedavno originalno Dolce&Gabbana odijelo. Bijelo je i ima slike tigra na sebi. Zaista je svjetlo i odudara od ostalih odijela. Htio sam ga isprobati i zato sam ga obukao na trening", započeo je svoju priču Pavljučenko dodavši da je njegov modni detalj izazvao pravu strku u svlačionici Spursa.

"Poslije treninga išli smo na masažu i Johnatan Woodgate je obukao moje hlače. Skakao je po svlačionici govoreći: Izgledam li kao klaun", iskreno će Pavljučenko.

"Rekao sam mu: Ne izgledaš kao netko tko nikada nije obukao originalno Dolce&Gabbana odijelo. Ajde sad obuci svoje jebene traperice. Sve je bilo vrlo zabavno", zaključio je na koncu napadač Tottenhama.

M.P.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.