TRANSFERI

Pep Kovaču nudio Brazilca, ali on želi zvijezdu koju je lovio cijelo ljeto

Foto: 123rf.com/EPA

MANCHESTER CITY nudio je Bayernu svog napadača Gabriela Jesusa ovo ljeto.

Kako piše njemački Sport Bild, engleski prvak bio je spreman prodati reprezentativca Brazila za manje od 100 milijuna eura, ali su Bavarci to instantno odbili davši im do znanja da ih zanima isključivo Leroy Sane.

Najveća želja Niki Kovaču se proteklog ljeta nije ostvarila kad se mladi Nijemac ozlijedio. Početkom kolovoza stradali su mu križni ligamenti koljena zbog čega je morao u mirovanje od sedam mjeseci, a vjerojatno će propustiti i cijelu sezonu. Bayern je rupu na krilu zakrpao Ivanom Perišićem, ali je i dalje zainteresiran za kupovinu Cityjeve zvijezde.

City i Bayern ponovno otvorili pregovore oko Sanea

Sport Bild navodi da su klubovi ponovno uspostavili kontakt i nastavili pregovore tamo gdje su stali na ljeto. Leroy Sane bit će glavna meta njemačkog prvaka u narednim prijelaznim rokovima, a najvjerojatnije će ga dovesti tek na ljeto.

Kovaču će tako napokon biti ostvarena velika želja, a bavarski gigant financijski će proći bolje nego što bi prošao da se transfer odradio ljetos.

Osim Sanea, Kovač želi još jednog ofenzivca. Nude mu se dva rješenja

Saneova cijena trebala bi pasti u odnosu na 150 milijuna eura koliko je City tražio. Ugovor njemačkom reprezentativcu istječe 2021. godine i uporno odbija potpisati produljenje suradnje za ostanak na Etihadu.

Tek poslije Sanea, Kovač i Salihamidžić razmišljat će o Coutinhu i Havertzu. Brazilca će otkupiti ako ih bude zadovoljio ove sezone, dok mladog ofenzivca Bayera iz Leverkusena, koji slovi za jednog od najtalentiranijih Nijemaca svoga godišta, motre već neko vrijeme. Mladi Nijemac, piše Sport Bild, bit će prioritet, a ako to ne uspiju izvesti, Bavarci će potpisati Coutinha.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.