Perišić je već u teretani. Pogledajte kako mu izgledaju noge nakon teške ozljede

Foto: Screenshot (Instagram/Ivan Perišić)

IVAN PERIŠIĆ naporno radi kako bi se što prije oporavio od teške ozljede koljena. U Innsbrucku je odradio operaciju prednjih križnih ligamenata, a nakon toga je započeo rehabilitaciju. Danas je iz teretane objavio Instagram story na kojem se vidi kako odrađuje vježbe na spravi.

Perišić radi na jačanju nogu nakon pauze i čini sve kako bi se na terene vratio prije zadanog roka. Oporavak od ove ozljede traje najmanje šest mjeseci, no poznavajući Perišićev mentalitet, on će učiniti baš sve kako bi se vratio i prije.

Perišić se sprema za 2024.

Ako će mu zaista trebati devet mjeseci za oporavak, to znači da je sezona za njega završena, ali i da vjerojatno otpada i za Euro 2024., čak i ako se uspije oporaviti na vrijeme. U idealnom slučaju mogao bi se vratiti u ožujku, a ova bi situacija mogla i ubrzati njegov dugo iščekivani povratak u Hajduk.

Perišić je u Tottenham došao iz Intera kao slobodan igrač u ljeto prošle godine. Od tada je za Spurse u 50 nastupa postigao jedan i namjestio 14 golova. Ugovor s Tottenhamom traje mu do kraja sezone pa je s obzirom na težinu ozljede, već odigrao posljednji meč za taj klub. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.