Perišić nakon izbacivanja iz momčadi: Ne želim remetiti mir

Foto: Luka Mladinić/PIXSELL

VEČER uoči gostovanja Hajduka kod Lokomotive u sklopu drugog kola SuperSport HNL-a stigla je vijest kako je trener Gennaro Gattuso izbacio Ivana Perišića (35) iz momčadi zbog nediscipline. Perišić neće konkurirati za utakmicu protiv Lokomotive, a zasad nije poznato kada će se vratiti u kadar.

Perišić ove sezone nije u pravoj formi i taj problem je već neko vrijeme poznat. Upisao je četiri nastupa te odigrao 149 minuta, bez konkretnog učinka. Protiv Ružomberoka u posljednjoj utakmici igrao je zadnjih pola sata. Ovo nije prvi put da je Gattuso izbacio važnog igrača iz sastava. Uoči gostovanja na Farskim otocima Talijan je odstranio Emira Sahitija (25) zbog nediscipline, no Sahiti je bio vraćen u sljedećoj utakmici protiv Slaven Belupa.

"Ne pada mi na pamet remetiti momcima i klubu mir"

O cijeloj situaciji Perišić se oglasio na Instagramu malo prije jedan ujutro gdje je objavio poruku: "Danas je važna utakmica i ne pada mi na pamet remetit momcima i klubu mir tako da skrećem pažnju na sebe. Sritno ciloj ekipi, a o onome što se dogodilo možemo nakon toga. HŽV."

Perišić se ove zime u Hajduk vratio kako bi nakon oporavka od teške ozljede i operacije bio u optimalnom stanju za Euro. U Tottenham je došao u ljeto 2022. kao slobodan igrač iz Intera. U 50 nastupa postigao je jedan i namjestio 14 golova. Zimus se na Poljud vratio privremeno, do kraja sezone, kao igrač Spursa.

No već tada se znalo da londonski klub više ne računa na njega nakon što je u rujnu prošle godine potrgao ligamente koljena te je odmah po dolasku potpisao ugovor s Hajdukom koji traje do ljeta sljedeće godine, a koji je automatski aktiviran 4. srpnja. U ugovoru ima klauzulu po kojoj može napustiti Hajduk nakon 29. kolovoza za odštetu od 200.000 eura. Nakon dugog oporavka Perišić je na proljeće zaigrao za Hajduk. Skupio je osam nastupa i jedan gol.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.