Perišić se duhovitom objavom oglasio usred Interove dramatične situacije

Foto: Profimedia

JUAN CUADRADO (35) uskoro će potpisati za milanski Inter. Kolumbijski desni bek prihvatio je jednogodišnji ugovor i u Inter stiže nakon što Juventus s njim nije htio produljiti. Cuadrado je u Juventus došao 2015. godine te je do 2017. igrao u torinskom klubu kao posuđeni igrač iz Chelseaja. Te 2017. godine Juventus ga je otkupio, a kolumbijski nogometaš ukupno je skupio 314 nastupa za Staru damu te postigao 26 pogodaka, a bio je i jedan od kapetana momčadi.

Interovi navijači ne žele Cuadrada

Cuadradov odlazak u Inter naljutio je Juventusove navijače, koji to smatraju izdajom. Interovi navijači također nisu sretni jer smatraju da je Cuadrado potrošen, a pritom dolazi iz redova najljućeg rivala. Navodno će Cuadrado odraditi razgovor s vođom Interovih navijača prije potpisa za klub, a ta vijest je došla do Ivana Perišića, kojeg Interovi navijači i danas obožavaju.

"Šef Interovih ultrasa"

Hrvatski reprezentativac i član Tottenhama našalio se na Instagramu podijelivši mem u kojem ga je netko fotošopirao. "Juan Cuadrado mora obaviti razgovor sa šefom Interovih ultrasa", stoji u poruci, koja se nastavlja sa "Ovo je šef Interovih ultrasa", uz fotošopiranu fotografiju Ivana Perišića, kojeg je to očigledno nasmijalo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.