Perišićev raskid s Hajdukom je svjetski hit. Kod Romana ima 2 milijuna čitanja

Foto: Zvonimir Barišin/PIXSELL

IVAN PERIŠIĆ (35) odlazi iz Hajduka samo pola godine nakon što se tamo vratio teško ozlijeđen. Razlozi su sukob s trenerom Gennarom Gattusom te to što je zatim Talijan objavio da je Perišić tri tjedna ranije došao do njega i rekao mu da želi otići. Na to je uslijedio val ogorčenja navijača prema Perišiću, koji je nakon prijetnji i uvreda odlučio otići. Inače, Perišić je u ugovoru s Hajdukom imao klauzulu po kojoj od 29. kolovoza do 5. rujna može otići za samo 200 tisuća eura.

Vijest o Perišićevom naprasnom odlasku iz Hajduka odjeknula je Hrvatskom, ali i nogometnim svijetom. Perišić je igrao za velikane Borussiju, Inter, Bayern i Tottenham te s njima osvajao trofeje dok je zadnje desetljeće ukupno možda najbolji igrač reprezentacije Hrvatske, pa je globalna vijest da je opet na tržištu.

Fabrizio Romano, najpouzdaniji izvor s mercata, na X-u, gdje ima preko 21 milijun pratitelja, objavio je: "Ivan Perišić dostupan je na tržištu jer napušta Hajduk u završnici prijelaznog roka." Vijest na spomenutoj društvenoj mreži ima 2 milijuna otvaranja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.