HRVATSKI NOGOMETAŠI

Perišiću i Brozoviću istječe ugovor za četiri mjeseca. Evo što je poručio Inter

Foto: Profimedia

INTER se večeras susreće s Liverpoolom u osmini finala Lige prvaka, a ovo je velika sezona za Nerazzurre. Iako su nakon osvajanja titule prvaka prošle sezone, prve nakon deset godina, zapali u financijske probleme - i ove sezone igraju jako dobro te se bore za novi naslov.

U momčadi imaju nekoliko ključnih igrača koji su osnova kluba dulje vrijeme. Između ostalih, u tu skupinu spadaju i hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović. Obojici ugovor istječe za četiri mjeseca kada će postati slobodni igrači. Pregovori o produženju traju neko vrijeme, a to je danas potvrdio i Inter.

Direktor kluba Giuseppe Marotta rekao je u razgovoru za Sky Sports: “U pregovorima smo s Marcelom Brozovićem i Ivanom Perišićem da im produžimo ugovore. Oni žele ostati ovdje - a naš osjećaj je isti, želimo da oni ostanu."

Perišića se ove sezone povezivalo i s Hajdukom, ali proživljava drugu mladost te je u 22 utakmice prvenstva dao pet golova. Brozović je odigrao 32 utakmice u svim natjecanjima i potvrdio da je jedan od najkompletnijih veznih igrača u Italiji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.