Petev: Moramo pobijediti Cibaliju, a Rijeka me ne zanima

Foto: Hina

DINAMO će sutra od 17 sati na Maksimiru igrati protiv Cibalije, u 13. kolu Prve HNL. Momčad Ivajla Peteva nije uspjela postići gol u posljednje četiri utakmice, a lovit će i drugu pobjedu zaredom u prvenstvu.

"Sutra nas čeka utakmica u kojoj moramo igrati dobro i pobijediti. Tako ćemo razmišljati uoči svake sljedeće utakmice u prvenstvu, tako i protiv Cibalije. Nadam se da će svi igrači iskoristiti svoju minutažu, da ćemo izgledati kao momčad, pa svi zajedno biti zadovoljni poslije utakmice. Mi moramo svaku utakmicu biti maksimalni, ako mi budemo pravi bit će sve lakše. Je li nam utakmica s Cibalijom stigla u pravo vrijeme? To je raspored, mi na to ne možemo utjecati. Sutra nas čeka Cibalia, uskoro će to biti neka druga momčad."", poručuje Petev.

"Slučaj Machado nema veze s istinom"

Paulo Machado propustio je utakmicu s Sevillom, a Petev je demantirao da je igrač odbio biti pričuva Dinamovim klincima na utakmici Lige prvaka protiv momčadi iz Andaluzije.

"Ne znam otkuda vam ta informacija. Lijepo sam objasnio već nakon Seville da su Pivarić i Machado lakše ozlijeđeni. Razgovarao sam s njima, bilo mi je bitno da odrade pravi trening. I obojica prema dogovoru nisu bili u zapisniku. Ne znam otkuda je izašla ta informacija, iznenadila me puno. Ali, nema veze s istinom. Machado i Pivarić će sutra biti u konkurenciji za utakmicu", pojasnio je trener.

"Ne zanima me Rijeka"

Lider Rijeka, koja ima šest bodova više od Dinama, dočekuje Inter na Rujevici.

"Polako. Ne postoji momčad koja može dobiti sve u prvenstvu. Ali iskreno, mene ne zanima Rijeka, već samo Dinamo. Mi moramo ići na pobjedu, biti što bolji. Tako razmišljati sutra, tako razmišljati i ubuduće. Nije nam bitno što će biti u Rijeci, mi se baziramo samo na svoje utakmice".

"Vratit ću Hodžića i Henriqueza u formu"

Bugarski strateg govorio je o Arminu Hodžiću i Angelu Henriquezu, te kapetanu ekipe protiv Cibalije...

"Hodžić i Henriquez su još jako mladi igrači, vjerujem da ćemo ih vratiti gdje su bili prije godinu dana. Siguran sam da ću uspjeti u tome. Što se kapetana, izabrat ćemo kapetana, to je stvarno najmanji problem. Vidjet ćemo, ovisi o tome tko će igrati. Šteta da smo izgubili Domagoja Antolića, našeg kapetana, ali i jedan od igrača koji je uhvatio pravu formu. Ostali su svi u konkurenciji za sutrašnju utakmicu".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.