Petković ostaje u Dinamu. Evo kolika će mu biti plaća

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

BRUNO PETKOVIĆ ostat će u Dinamu uz novi, poboljšani ugovor. Prema dogovorenoj suradnji, napadač kluba i hrvatske reprezentacije produžit će vjernost Dinamu do ljeta 2025. i bit će najplaćeniji igrač kluba s godišnjim primanjima od oko milijun eura.

To je značajan porast primanja budući da je dosad igrao za oko 550.000 eura godišnje. Podsjetimo, Dinamo sa svojim napadačem vodi pregovore mjesecima, a pisalo se da je on sam izrazio želju za odlaskom. U međuvremenu su klub napustila tri dugogodišnja nositelja - Livaković, Šutalo i Ivanušec - te se nagađalo da bi mogao otići i Petković kao jedan od zadnjih članova slavne generacije.

Tvrdilo se da je tijekom priprema za sezonu zatražio klub da ga pusti u Trabzonspor kod Nenada Bjelice, no sad je jasno da se to neće dogoditi. 

Jakirović povukao ključan potez 

Veliku ulogu u njegovoj odluci o ostanku odigrao je i novi trener Sergej Jakirović, koji mu je dao kapetansku traku po odlasku Dominika Livakovića i tako povukao ključni potez sezone budući da je Petkovića time indirektno pritisnuo i poručio koliko mu je važan.

U prvoj utakmici kao kapetan Dinama, Petković je briljirao. Rijeci je zabio gol iz penala, a prije toga je imao fantastičnu asistenciju za Bulata. Uz to je podijelio još nekoliko lopti za čiste šanse i u zadnje vrijeme podsjeća na svoje najbolje dane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.