Petkovićev menadžer: Bruni je propao transfer u Bayern od 20 milijuna eura

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

BIVŠI nogometaš Dinama Ivan Cvjetković - Tarzan, danas nogometni agent, sudjelovao je na Sport Festu u Poreču, gdje je razgovarao s komentatorom Sport Kluba. Cvjetković je, između ostalog, otkrio da je Bruno Petković bio blizu transfera u Bayern, ali sve je stopirao koronavirus.

Cvjetković: Bayern je htio platiti Petkovića 20 milijuna eura

"Bruno Petković je tada bio u Dinamu godinu i pol. Sreo sam tada sportskog direktora Bayerna Bracu Salihamidžića. Rekao sam u imam ti jednog centarfora. Pogledao je Petkovića i tada je Bayern bio spreman platiti ga 20 milijuna eura. Imali smo od Evertona, Burnleya i Aston Ville 22-23 milijuna, svi smo ugazili u rupu. Nažalost, to se nikad nije desilo", rekao je Cvjetković.

Dobio je i pitanje bi li na mjestu Dinama prodao Martina Baturinu i Petra Sučića. "Ja bih ih zadržao obojicu barem godinu dana. Nažalost, Dinamo može preživljavati samo od prodaje igrača. Baturina se još mora isprofilirati, on je meni više osmica, a ne desetka i može vrijediti 30 milijuna eura", odgovorio je i dodao:

"Sučić je došao niotkuda, u Dinamo II nije prošao, došao je u Dinamu i ostavio ga je Igor Bišćan. Protiv sam da se igrače prodaje prije 23 godine, ali ovaj dvojac je jako zanimljiv. Baturina mora povećati tjelesni kapacitet, jako je atraktivan, jak jedan na jedan."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.