Piksi na treningu Srbije nosio crveni fascikl. Novinarima otkrio što je u njemu

Foto: Profimedia

SRBIJA i Danska u utorak u 21 sat igraju utakmicu trećeg kola skupine C Europskog prvenstva. Momčad izbornika Dragana Stojkovića u prvom kolu izgubila je od Engleske (0:1), potom je remizirala sa Slovenijom (1:1), a pobjedom nad Danskom došla bi na četiri boda i time minimalno osigurala treću poziciju i plasman u osminu finala. Podsjetimo, po dvije reprezentacije iz svake skupine idu u nokaut-fazu, ali i četiri od šest najboljih trećeplasiranih.

Piksija pitali što se nalazi u crvenom fasciklu

Piksi je uoči Danske na konferenciji za medije odgovarao na pitanja novinara. Među ostalim, novinare je zanimalo što se nalazi u crvenom fasciklu koji je nosio na treningu. Piksi, legendarni srpski nogometaš, a sada izbornik, odgovorio je:

"Ništa posebno, nalazi se momčad koja će sutra igrati. Bit će jedna, dvije, tri promjene, što vam to znači? Ne znači vam ništa. Utakmica se igra 90 minuta, treba voditi računa o tome tko će ući s klupe.

Treba biti pametan, pa povući pitanja oko startne postave, ali i klupe. Klupa je u današnjem nogometu puno važnija od igrača koji istrče na teren. Plan igre Srbije postoji u odnosu na situaciju A i situaciju B, kako ćemo reagirati."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.