Piksi: Pričao sam s Kloppom, Wengerom... Capello mi je rekao da nije bilo tako loše

Foto: Profimedia

SRBIJA je razočarala nastupom na Euru. U grupi je odigrala tri utakmice i nastup u Njemačkoj je završila sa dva boda i samo jednim postignutim golom. Izgubila je 1:0 od Engleske, a remizirala je sa Slovenijom (1:1) i Danskom (0:0). Bilo je to dovoljno za zadnje mjesto u skupini.

Nakon prvog kruga srpski su mediji pisali da je izbornik Dragan Stojković Piksi već bivši, no legenda srpskog nogometa i dalje sjedi na klupi Srbije. Piksi se oglasio prvi puta nakon Eura i dao je opširan intervju za službeni sajt FSS-a. Osim analize cijelog Eura, Piksi se posebno osvrnuo na nastup Srbije.

Svi su mi rekli da nije bilo tako loše

''Pričao sam s Capellom, Wengerom, Kloppom, Benitezom, Davidom Moyesom... Njihovo mišljenje se ne razlikuje previše od naše analize nakon Eura. Capello mi je rekao da nismo zaslužili izgubiti od Engleske i da nije bilo tako loše. Moraš zabiti gol ako misliš pobijediti. Svi se vraćaju na šanse Mitrovića protiv Slovenije. Samo jedna lopta u mrežu i sasvim druga priča. Rekli su mi da glavu gore i da iz ovog izvučem pouke. Rekli su mi da se momčad mora osvježiti. Sviđa mi se ideja o pomlađivanju reprezentacije'', rekao je Piksi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.