Pisalo se da bi Salah mogao napustiti Liverpool. Na Instagramu je otkrio svoj plan

Foto: EPA

MOHAMED SALAH, 31-godišnji egipatski nogometaš, dao je naslutiti kako će i ubuduće nositi dres Liverpoola, čiji je član od 2017. godine. Salah s Liverpoolom ima valjani ugovor do lipnja iduće godine, a zbog određenih ponuda o kojima se pisalo, slabije forme u drugom dijelu sezone, kao i zbog odlaska trenera Jürgena Kloppa, govorilo se o potencijalnom odlasku ovog napadača s Anfielda.

"Znamo da se jedino trofeji traže u Liverpoolu i učinit ćemo sve što je moguće da se oni osvajaju i iduće sezone. Naši navijači to zaslužuju, a mi igrači ćemo se boriti do krajnjih granica da to i ostvarimo", poručio je Salah na društvenim mrežama te time nagovijestio kako namjerava ostati u Liverpoolu u koji je došao prije sedam godina iz Rome.

Pričalo se o njegovom odlasku s Anfielda

U posljednje vrijeme Salah je imao određene konflikte s Kloppom, ali povodom njegovog odlaska Egipćanin je ostavio emotivnu poruku na Instagramu. "Bilo je sjajno dijeliti sve trenutke, uspjehe i trofeje s tobom u posljednjih sedam godina", napisao je uz sliku s njemačkih strategom.

Salah je u Liverpoolu ukupno odigrao 250 prvenstvenih utakmica te je postigao 155 pogodaka. Njegova je momčad ove sezone završila treća u Premier ligi, a Salaha se dovodilo u kontekst mogućeg odlaska u Saudijsku Arabiju. Kloppa će na klupi zamijeniti Nizozemac Arne Slot.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.