Piše se da Bjelica želi Čolaka u Osijeku. Evo što nam je rekao igračev menadžer

Foto: paokfc.gr

ANTONIO-MIRKO ČOLAK ne dolazi u Osijek, potvrdio nam je njegov predstavnik.

Ime najboljeg strijelca HNL-a prošle sezone postalo je aktualno u domaćem eteru ove zime u kontekstu povratka u Hrvatsku. Naime, Čolaku nije najbolje krenulo u PAOK-u kamo je ljetos stigao iz Rijeke za 3.5 milijuna eura. 

U 15 nastupa za grčki klub upisao je pogodak i asistenciju. Za PAOK je dosad odigrao 690 minuta od mogućih 1350.

S obzirom na to, pojavile su se informacije o njegovom povratku u HNL. Prvo se spominjao Dinamo, ali je Zoran Mamić kratko i jasno demantirao sve priče o potencijalnom dovođenju hrvatskog reprezentativca.

Ovih dana se priča o Osijeku. Nenad Bjelica je ekspresno demantirao informaciju o dolasku Marija Mandžukića u Gradski vrt, ali o bivšem golgeteru Rijeke zasad nema glasa.

No njegov predstavnik Ivan Jolić otkriva da ni tu nema ničega ozbiljnog.

"Čolak je potpuno fokusiran na PAOK"

"Antonio je u potpunosti fokusiran na PAOK i u ovome trenutku za njega postoji samo PAOK. Priče o njegovom povratku u HNL su neutemeljene.

Svima je jasno da nije dobro krenuo u Grčkoj, ali treba uzeti u obzir da je tamo došao nakon turbulentne sezone s Rijekom. Potom se dogodilo sve ovo s pandemijom, što sigurno utječe ne samo na Čolaka već i ostale igrače i klubove.

Treba uzeti u obzir i da je Antoniju nekoliko dana prije finala Kupa, koji je prošle sezone osvojio s Rijekom, umrla majka.

Tada se sve odvilo brzo, trofej, transfer, selidba u Grčku. Mislim da mu je tek sad sve to došlo do glave i potrebno mu je vrijeme za adaptaciju", kaže nam Čolakov predstavnik iz svjetski poznate agencije za nogometaše ROGON.

Kao najbolji strijelac HNL-a stigao do reprezentacije

Kao najbolji strijelac HNL-a prošle sezone s 20 pogodaka uz četiri asistencije zaslužio je i poziv u reprezentaciju.

Izbornik Zlatko Dalić ukazivao mu je povjerenje i unatoč lošem startu u PAOK-u.

Iako je u dresu reprezentacije odigrao samo 24 minute u prijateljskoj utakmici protiv Turske (3:3), bio je s ekipom na proteklih sedam utakmica, što je značilo i putovanja koja su mu sigurno oduzela i dio vremena za prilagodbu novoj sredini.

"Mislim da dovoljno govori što Dalić misli o Čolaku sama činjenica da ga je nastavio pozivati iako mu nije najbolje krenulo u novom klubu. Antonio je potpuno posvećen i fokusiran na PAOK, špekulacije o transferima ga ne diraju. Zna zašto je tu, što treba raditi i strpljivo čeka svoju šansu", govori nam Jolić pa nastavlja:

"Nastavit će naporno raditi i trenirati jer u nastavku sezone želi opravdati uložen novac i povjerenje grčkog kluba. Želi se izboriti za minutažu, postati najbolji igrač kluba i na valu toga zasluženo otići na Euro. Njegov cilj je jasan", zaključio je.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.