Pjaca: Ova pozicija mi nije najprirodnija

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

HRVATSKA je u drugom kolu Lige nacija u Osijeku pobijedila Poljsku 1:0 prekrasnim golom Luke Modrića u 51. minuti susreta. Momčad izbornika Zlatka Dalića tako je došla do prve pobjede u skupini nakon što je u četvrtak izgubila u gostima od Portugala.

Među onima koji su dali izjavu nakon utakmice bio je Marko Pjaca (29), koji je odigrao cijeli susret na desnom boku. "Jako teška, tvrda utakmica. Odlučila ju je Lukina majstorija. Znamo da imamo kvalitetu i uz momčadski duh to je ključno. Na poziciji desnog wing-backa sam igrao u Dinamu dvije utakmice jer su nam bekovi bili ozlijeđeni.

Tako i sada. Nije mi najprirodnije, ali potrudio sam se da to dobro izgleda. Dao sam sve od sebe. Najbitnija je pobjeda. Naravno da bih volio stalno biti u prvih 11, ali tko god igrao, svi daju sve od sebe. Najvažnije je pobijediti. Četiri utakmice nismo pobijedili u nizu i zato je bilo jako važno sada slaviti", rekao je Pjaca.

Pjacin 27. nastup za reprezentaciju Hrvatske

Pjaca je bio član reprezentacije na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, no ondje nije odigrao ni minutu. Nakon odličnih predstava u Dinamovom dresu na početku sezone dočekao je aktivaciju pretpoziva i ovo mu je bio 27. reprezentativni nastup. Svoj jedini gol u dresu reprezentacije zabio je San Marinu u prijateljskoj utakmici prije osam godina.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.