Pjanić jaše konja po stadionu u Moskvi. Pogledajte nadrealno predstavljanje

Screenshot: Instagram

MIRALEM PJANIĆ (34), legenda reprezentacije Bosne i Hercegovine sa 115 nastupa za nacionalnu momčad, potpisao je za novi klub. Kao slobodan igrač okončao je transfer u CSKA Moskvu. Bivši nogometaš Juventusa, Barcelone i Rome potpisao je za CSKA do kraja sezone uz opciju produljenja za još jednu sezonu.

Pjanić je vijest o potpisu za CSKA objavio na Instagramu. Tamo su mu na tome čestitali Dejan Lovren i Senijad Ibričić. No pravi show nastao je kad je Pjanić objavio službeni video predstavljanja. CSKA je tim povodom snimio Bosanca kako s plaštom jaše konja po terenu stadiona u Moskvi uz prigodnu Pjanićevu poruku navijačima. 

Osim za spomenute klubove, Pjanić je igrao za Lyon i Bešiktaš, a posljednje dvije godine proveo je u emiratskom Sharjahu. Ruski velikan u posljednje vrijeme doživljava pad. Nakon što je prošle godine bio viceprvak i osvojio kup, posljednju sezonu završio je na šestom mjestu, a nakon devet kola aktualne sezone također je šesti s devet bodova zaostatka za vodećim Zenitom. Podsjećamo, ruski klubovi su pod sankcijama UEFA-e zbog ruske agresije na Ukrajinu, tako da ne igraju europska natjecanja. 

Tablice omogućuje Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.