Podravske štuke idu na Maksimir! Slaven riješio prijevoz, Dinamo ulaznice i sendviče

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

PODRAVSKE ŠTUKE će u subotu sa zapadne tribine stadiona u Maksimiru bodriti svoj Slaven Belupo u utakmici 29. kola SuperSport HNL-a protiv Dinama. Najmlađa navijačka skupina u Hrvatskoj tako će odraditi svoje prvo gostovanje, a da ono bude uspješno, pobrinula su se oba kluba.

Slaven Belupo je riješio pitanje prijevoza za 53 vatrena navijača nakon što su se na Twitteru požalili kako bi došli na Maksimir, ali ih nema tko voziti, a Dinamo je osigurao besplatne ulaznice i kabanice za svakog od njih, kao i sendviče da ne moraju navijati gladni.

Tko su Podravske štuke?

Podsjetimo, novu navijačku skupinu u Hrvatskoj čine dječaci rođeni 2012., 2013. i 2014. godine. Premda navijačka supkultura uglavnom okuplja mlade, fanatične muškarce i dječake, Slavenovi su uvjerljivo najmlađi. Trener prve momčadi Slavena Zoran Zekić zadovoljan je što konačno imaju podršku, i to u sezoni u kojoj su se uključili u borbu za Europu u SuperSport HNL-u.

Da nije riječ o neusklađenoj ekipi koja će mjestimično banuti na svoj Gradski stadion Ivan Kušek Apaš - na gostovanja ne mogu jer ih, priznali su, nema tko voziti - pokazala je najveća utakmica od njihova osnutka, Kup-utakmica s Hajdukom. O njoj smo detaljno pisali OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.