TRANSFERI

Pogba zatražio hitan sastanak s čelnicima Uniteda

Foto: EPA

PAUL POGBA uskoro bi mogao postati najveća zvijezda ovog prijelaznog roka. The Sun piše da je sjajni francuski veznjak je zatražio sastanak s čelnicima Manchester Uniteda kako bi im priopćio da želi napustiti klub.

Pripreme Uniteda za sljedeću sezonu počinju već idući tjedan, a Pogba je uoči njih zatražio sastanak s odgovornim ljudima kako bi ih nagovorio da ga puste da odabere gdje će nastaviti karijeru. 

U Unitedu navodno nemaju ništa protiv, ali za njega traži čak 170 milijuna eura, što trenutačno nitko ne želi platiti. Najzainteresiraniji je Real Madrid koji bi dao nešto novca i nekog od otpisanih igrača, ali službenih ponuda još nije bilo.

Na Pogbinu transferu inzistiraju i igrači Uniteda. Kako piše The Sun, nitko s Francuzom nije u lošim odnosima, ali baš svi igrači svjesni su da ovakva situacija nikome ne ide na ruku.

Previše energije u klubu i oko njega troši se na samo jednu osobu, što bi moglo narušiti atmosferu na pripremama i unosi nemir u svlačionicu. Sun piše kako su neki igrači ljubomorni na Pogbin ugovor te da bi njegov odlazak definitivno smanjio tenzije u Unitedu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.