SP U RUKOMETU

Evo kako su hrvatski rukometaši završili susret s Bahreinom. Potez je za pamćenje

Foto: Reuters

HRVATSKI rukometaši su uvjerljivo slavili na startu drugog kruga natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Egiptu protiv Bahreina rezultatom 28:18.

Izabranici Line Červara su odmah na startu napravili seriju 7:1 te su prednost mirno održavali do kraja. Na najviših 10 razlike su otišli serijom 4:0 na kraju utakmice, a posebno je dojmljiv bio posljednji pogodak na utakmici.

Hrvatska u subotu protiv Argentine može ostvariti plasman u četvrtfinale

Lopta je na krilu došla do Zlatka Horvata, koji je skočio i bacio cepelin za lijevog vanjskog Josipa Šarca koji je efektno pogodio za konačni rezultat.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ CEPELIN ŠARCA I HORVATA

Šarcu je to bio prvi i jedini pogodak na utakmici, a najviše ih je u hrvatskim redovima postigao upravo njegov asistent Zlatko Horvat. On je susret završio s osam zgoditaka.

U sljedećem kolu Hrvatska igra protiv Argentine u subotu od 18 sati. U slučaju pobjede, izabranici Line Červara će proći u četvrtfinale i prije posljednjeg susreta u skupini protiv Danske.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.