Pogledajte dosad neviđenu snimku Hrgovićevog poraza. Čuje se što mu viču treneri

Foto: Profimedia

FILIP HRGOVIĆ je prošlog vikenda poražen u borbi karijere protiv Daniela Duboisa, meču za privremeni teškaški pojas po IBF-u. Sudac je nakon konzultacije s liječnikom prekinuo borbu u osmoj rundi zbog posjeklina na Hrgovićevom licu. Dubois je ovom pobjedom postao IBF-ov privremeni svjetski prvak, dok 31-godišnjem hrvatskom boksaču prvi poraz u profesionalnoj karijeri predstavlja težak udarac u lovu na vrh teške kategorije.

Nakon borbe je Hrgović rekao kako je uoči meča imao virozu, a da je i prije toga imao veliki problem s treniranjem zbog razbijene arkade. Sada se na kanalu Quensberry Promotionsa pojavila nova snimka kraja meča. Perspektiva je kao da meč gledate pored ringa, a u njemu se čuju i upute iz kuta koje je na momente teško raspoznati i jasno čuti.

Tako se iz Hrgovićevog kuta mogu čuti upute trenera da digne ruke u trenucima u kojima ga je Dubois pogađao iz klinča. Netom prije nego što je sudac prekinuo borbu, čuju se i povici: "Diši, Fićo!" Podsjetimo, meč je okončan u osmoj od dvanaest rundi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.