BBB bodrio Dinamo na putu do LP

Pogledajte kako je 50-ak Boysa bodrilo Dinamo u Norveškoj na putu do LP-a

Foto: Index.hr

DINAMO je izborio Ligu prvaka. Dinamo je u Trondheimu odigrao 1:1 s Rosenborgom, obranio je 2:0 iz Zagreba i plasirao se u skupine elitnog nogometnog natjecanja.

>> Dinamo je izborio grupnu fazu Lige prvaka!

>> S terena nam se javljao naš reporter Slobodan Mufić. Ako ste u Norveškoj ili slavite Dinamov plasman u Ligu prvaka u kvartu, šaljite nam svoja videa na desk@index.hr ili u inbox Facebooka Index Sporta. 

Tijek navijačke atmosfere na utakmici u Trondheimu:

22.50 Gotovo je! Dinamo je u Ligi prvaka! Pogledajte slavlje igrača i navijača.

22.45 Službeni spiker upravo je Dinamovim navijačima najavio da nakon utakmice moraju ostati na svojim mjestima još 15-ak minuta.

Na stadionu je točno 18173 gledatelja.

22.30 Dinamo je poveo sjajnom golčinom Amera Gojaka, a odmah je živnula i skupina od pedesetak Bad Blue Boysa koji su potegnuli do Norveške.

22.00 Navijači Rosenborga napravili su spektakularnu bakljadu na početku drugog dijela utakmice. Dim se nakratko spustio na teren i vidljivost je bila otežana, ali glavni arbitar iz Rumunjske Ovidiu Hategan nije prekidao igru.

21.30 Kako javlja naš reporter iz Norveške, na tribinama ima dosta praznih sjedalica. Ili ipak nisu prodane sve ulaznice ili mnogi koji imaju godišnje ulaznice ne vjeruju da Rosenborg može proći. Stadion Lerkendal ima 21.000 mjesta, ali barem 3000 je prazno (vidi ispod semafora).

21.20 BBB u Trondheimu, malobrojni i ne baš aktivni. Norvežani ih bez problema nadglašavaju. Između Boysa i ostalih navijača je cijeli jedan prazan sektor. A nema ih više od 50.

21.15 Rosenborg je poveo. Akintola je zabio nakon velike pogreške obrane Dinama iz neposredne blizine. Norvežani su poludjeli na tribinama, ogromno oduševljenje nakon gola. Gol Rosenborga pogledajte OVDJE.

20.45 Počelo je navijanje domaćih fanova. Od dužnosnika Rosenborga saznajemo da se na tribinama ne očekuje više od 150 Dinamovih navijača, zajedno iz Hrvatske i Skandinavije.

20.25 Iz razgovora s rijetkim Dinamovim navijačima ispred stadiona možemo zaključiti da će osim onih koji su doputovali iz Hrvatske, na utakmici biti i koja stotina fanova hrvatskog prvaka iz Švedske i Norveške. Još 45 minuta do početka, na stadionu je tek koja tisuća gledatelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.