DINAMO

Pogledajte ove tri Dinamove momčadi. Je li svaka jača od Hajduka, Rijeke i Osijeka?

Foto: Pixsell

ZA DESET dana počinje nova HNL sezona. Branitelj naslova Dinamo ponovno je prvi i uvjerljivi favorit za naslov zahvaljujući nevjerojatnoj kvaliteti koju posjeduje.

Plavi su već imali najbolju momčad u ligi, a sada trener Damir Krznar na raspolaganju ima preko 30 odličnih igrača. Podsjetimo, u Dinamo su stigli Deni Jurić, Marko Bulat i Duje Čop. Također, ozbiljnije minutaže mogli bi odraditi i otprije transferirani igrači, kao i oni koji su se vratili s posudbe. U tu skupinu spadaju Luka Menalo, Sandro Kulenović, Danijel Štefulj, Ivan Nevistić, Marko Čabraja i Amer Gojak.

Ispremiješali smo igrače i sastavili tri momčadi Dinama, od kojih bi svaka vjerojatno bila konkurent za naslov u HNL-u.

 

Treba napomenuti da će jedan dio igrača sigurno ponovno otići na posudbu, dok se očekuje da će se nekoliko nositelja, poput Dominika Livakovića ili Brune Petkovića, prodati. Trenutno je na Maksimiru previše igrača, ali za stručni stožer to predstavlja slatke brige.

Dinamo sezonu otvara utakmicom prvog pretkola Lige prvaka sutra od 19 sati, kada na Maksimiru gostuje islandski prvak Valur. Devet dana kasnije Dinamo otvara HNL sezonu kod kuće protiv Slaven Belupa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.