Pogledajte prvi susret Brozovića i Ronalda u novom klubu

Foto: Screenshot (Twitter)

SAUDIJSKI klub Al Nassr započeo je s pripremama za novu sezonu, ali bez dvojice svojih najvrjednijih igrača - Marcela Brozovića i Cristiana Ronalda. Oni su propustili uvodni dio priprema, no sada je momčad Al Nassra kompletna. Jučer se hrvatski reprezentativac Brozović priključio pripremama kluba u Portugalu, a kamere su snimile njihov susret.

Brozović je pri prvom dolasku na trening morao proći i kroz kordon suigrača. Al Nassr do kraja priprema na rasporedu ima još pet prijateljskih utakmica, a kulminacija priprema bit će utakmice protiv PSG-a te Intera krajem srpnja. Prije toga igrat će protiv Celte Vigo i Benfice. 

Ronaldo rekorder

Al Nassr je Cristiana Ronalda doveo u siječnju. Portugalac je potpisao ugovor na dvije i pol godine te će mu godišnja plaća iznositi oko 200 milijuna eura, no u taj je iznos uključen i komercijalni dio ugovora. Time je Portugalac postao najplaćeniji nogometaš svijeta. 

Al Nassr je u ljetnom prijelaznom roku doveo i hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića. Prema informacijama Fabrizija Romana i talijanskih medija, prema trogodišnjem ugovoru zarađivat će između 27 i 28 milijuna eura godišnje, što ga čini najplaćenijim hrvatskim nogometašem u povijesti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.