Pogledajte snimku. Sin (13) Thiaga Silve vozi Porsche, njegova majka sve snima

Screenshot: Instagram / @bellesilva

TRINAESTOGODIŠNJI sin Thiaga Silve snimljen je za upravljačem skupocjenom Porschea u trenucima dok ga je vozio dijelom Londona. Video maloljetnog sina za volanom snimila je njegova majka Belle, žena koju zbog njenih objava na društvenim mrežama engleski mediji opisuju kao jednu od najkontroverznijih supruga nogometaša u Engleskoj.

Bivši nogometaš Milana, PSG-a, Chelseaja i brazilske reprezentacije više nije u Engleskoj, nakon što se vratio u Fluminensea, potpisavši ugovor s brazilskim klubom za koji je igrao prije 15 godina na dvije sezone. Njegova supruga i djeca i dalje su ondje, a oba sina, snimljeni Iago i dvije godine stariji Isago, polaznici su Chelseajeve nogometne škole.

Automobil vrijedan gotovo 100.000 eura

Snimka koja je nastala snimljena je blizu Chelseajeve akademije, pišu engleski mediji koji prenose vijest.  Navodi se da je mladi Silva za upravljačem Porschea Panamere, oko 95.000 eura vrijednog jednog od automobila svoje obitelji. Navodi se i da automobil može postići brzinu od 270 km/h.

The Sun, koji donosi snimku koju možete vidjeti ovdje, navodi da za vožnju po privatnom posjedu kojem javnost nema pristup ne treba imati vozačku dozvolu niti da u tom slučaju postoji dobna granica za upravljanje vozilom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.