Pogledajte što je Hajduk prvo objavio jutro nakon pobjede nad Dinamom

Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

HAJDUK je u petak pobijedio Dinamo 0:1 na Maksimiru u utakmici šestog kola SuperSport HNL-a. Kapetan Splićana Marko Livaja u 70. minuti postigao je jedini pogodak i time riješio derbi. Hajduk je s ta tri boda preskočio Dinamo na ljestvici i istovremeno mu zadao prvi poraz ove sezone u svim natjecanjima.

Hajduk je jutro nakon utakmice na društvenim mrežama objavio fotografiju Livaje i Dominika Prpića, koji mu je ubačajem asistirao za pobjednički gol. "Dobro jutro", piše u toj objavi splitskog kluba, uz emotikon sa srcima.

Dobro jutro. 😍

Objavljuje HNK Hajduk SplitPetak, 13. rujna 2024.

Hajduku je ova pobjeda došla uslijed turbulentne situacije u klubu. Podsjetimo, prvo je u utorak otpušten sportski direktor Nikola Kalinić, nakon čega je on održao press konferenciju na kojoj je za teško stanje u klubu i neuspjehe optužio predsjednika kluba Ivana Bilića te predsjednika Nadzornog odbora Aljošu Pavelina.

Bilić je na to uzvratio svojim obraćanjem novinarima te je odlučno demantirao Kalinićeve tvrdnje, iznijevši svoju verziju događaja. U petak je, pak, objavljeno da će Kalinića na mjestu sportskog direktora naslijediti Francuz Francois Vitali. A nakon derbija s Dinamom, trener Hajduka Gennaro Gattuso posvetio je pobjedu Kaliniću i, među ostalim, rekao da "Nikola nije lažljivac".

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.