Pogledajte sučeljavanje Hrgovića i Duboisa

Screenshot: YouTube

FILIP HRGOVIĆ (17-0, 14 KO) u subotu će u Rijadu na priredbi Matchroom vs. Queensberry: 5v5 odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois (20-2, 19 KO). Iako se nagađalo da bi Hrgović mogao postati službeni izazivač za naslov po IBF-u, to se ipak neće dogoditi jer je Oleksander Usik zatražio iznimku za zadržavanje pojasa.

Hrgović i Dubois odradili su brojne intervjue uoči borbe, a dva dana prije ulaska u ring održano je i sučeljavanje. Unatoč tome što su obojica proteklih dana govorili kako će pobijediti nokautom, ogled oči u oči protekao je mirno, što možete vidjeti u videu.

Hrgović: Brži sam od Duboisa, bolji udarač te imam veći IQ u ringu i više iskustva

"Brži sam od Duboisa, bolji udarač te imam veći IQ u ringu i više iskustva. Više toga ide meni u prednost, no i on je dobar borac, moćan je, ostvario je puno nokauta, stoga moram biti oprezan. Bit će to dobra borba.

Nadam se da će ovo biti moja godina. Želim pobijediti u subotu, potom doći na Wembley i razbiti Anthonyja Joshuu, a zatim se boriti s pobjednikom revanša Fury - Usik. Nakon toga ću se umiroviti, to je to, to je moj plan", rekao je Hrgović za iFL TV.

Dubois: "Sparing, sparing… borba u subotu je u potpunosti druga stvar, spreman sam

Hrgovićev tim je spominjao sparing između ova dva boksača koji se održao prije nekoliko godina, što je iznerviralo Duboisov tim, kao i izjave hrvatskog boksača o tome da njegov protivnik ne može podnijeti udarac. Dubois je to ovako komentirao:

"Sparing, sparing… borba u subotu je u potpunosti druga stvar, spreman sam. Svaku borbu do sada sam napredovao i narastao te sam spreman za subotu. On se nikada nije borio s nekim poput mene. Imam odličan osjećaj oko ove borbe, sve ćemo vidjeti", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.