Pogledajte video kojim je Hajduk u ponoć objavio da je doveo Rakitića

Screenshot: Hajduk TV

IVAN RAKITIĆ (36) novi je igrač Hajduka. Bivšem veznjaku Seville, Barcelone i hrvatske reprezentacije, koji je napustio saudijski Al Shabab, splitski klub bit će šesti i vjerojatno posljednji u sjajnoj i trofejnoj karijeri. Ugovor je potpisao na dvije godine. Kako je predstavljen ponoćnom objavom pogledajte ispod.

"Ten, nine, ignition sequence start, six, five, four..."

Objavljuje HNK Hajduk Split u Subota, 20. srpnja 2024.

Hajduk je, dakle, objavio video lansiranja Rakete, što je nadimak pod kojim je Rakitić najpoznatiji. "Houston, nemamo problem. Mi imamo rješenje", piše na kraju snimke lansiranja rakete. Rakitić u Split stiže u nedjelju te će biti svečano predstavljen na konferenciji za medije čiji je početak zakazan u 19:30 sati u Bijelom salonu.

Na Poljud je tako stigao igrač koji je s Barcelonom osvojio po četiri La Lige i Kupa kralja, koji je za nju u finalu Lige prvaka zabio za pobjedu te za jedan od najvećih klubova odigrao čak 310 utakmica. Barcelona ga je uvrstila među svoje legende. Legenda je i u Sevilli koju je kao kapetan vodio do dva trofeja u Europa ligi. Rakitić je bio biran u idealne momčadi svih tih natjecanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.