Pogledajte zašto je igrač Arsenala isključen. BBC: Nevjerojatne scene

Screenshot: Arena Sport

ARSENAL i Brighton odigrali su 1:1 na stadionu Emirates u trećem kolu engleske Premier lige. Arsenal je poveo pogotkom Kaija Havertza krajem prvog poluvremena, no početkom drugog sve se okrenulo. Declan Rice je dobio drugi žuti karton zbog navodnog otezanja igre.

Rice je napravio prekršaj na Joelu Veltmanu kod Brightonove korner-zastavice. Nakon toga je lagano nogom odgurnuo loptu, a Veltman se zaletio na njega i udario ga po nozi. Za suca Chrisa Kavanagha cijela ta situacija bila je za žuti karton Riceu, koji je onda i isključen. Pogledajte video OVDJE.

"Nevjerojatne scene", napisao je BBC u prijenos ove utakmice. Nekadašnji napadač škotske reprezentacije i sukomentator Ally McCoist komentirao je kako je Veltman taj koji je trebao biti isključen te da može biti sretan što mu je sudac progledao kroz prste. Arsenal je s igračem manje primio gol, zabio ga je Joao Pedro, a s igračem manje bilo mu je teško prijeći ponovo u vodstvo. 

Rice je jedan od najskupljih engleskih nogometaša svih vremena

Declan Rice je engleski 25-godišnji reprezentativac koji je u Arsenal stigao iz West Hama prošle godina za 116 milijuna eura. Igra na poziciji zadnjeg veznog, a dosad je skupio 54 nastupa za Topnike. Zabio je sedam golova i deset puta asistirao. Ima i 58 nastupa za englesku reprezentaciju, za koju je zabio tri gola.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.