Pohvale za Lovrena. Mediji mu dali ocjenu 20 od 10, navijači ga proglasili najboljim

Screenshot: X/PAOK

PAOK je obavijestio svoje navijače da su igračem utakmice zadnjeg kola grčkog prvenstva proglasili hrvatskog stopera Dejana Lovrena. U svojoj tek drugoj utakmici za klub, kojem se priključio prije nešto više od mjesec dana, 35-godišnji bivši hrvatski reprezentativac tako je dobio i prvu individualnu nagradu u ovoj sezoni, javio je klub.

Lovren je odigrao svih 90 minuta na gostovanju kod AEK-a (1:1), za koji je u punoj minutaži nastupio i Domagoj Vida. Učinak Lovrena zbog kojeg je 39 posto glasača odlučilo da je bio najbolji svodi se na 10 otklonjenih opasnosti, četiri oduzete lopte, dva presijecanja i jedan blokirani pokušaj. Odličan je bio i u duelima. Osvojio je sva četiri na tlu i 4/5 duela u zraku. 

Sportime mu je dao ocjenu 20

Lovrena su nakon te utakmice hvalili i mediji.

"Veličanstvena predstava hrvatskog stopera dokazuje da u našu zemlju nije došao zbog posljednjeg ugovora karijere i mirovine. Gotovo nepogrešiv, bio je zvijezda derbija u Ateni. Imponirao je samopouzdanošću igrača koji je dugo uspio ostati na vrhunskoj razini. Trener Razvan Lucescu sada zna da će mu Lovren u kombinaciji s Coleyjem omogućiti miran san", pisao je Sportime koji je Lovrenu za predstavu u derbiju dao ocjenu 20. Od mogućih 10. 

Lovren je započeo karijeru u Dinamu, a 2010. zagrebački klub prodao ga je u Lyon za devet milijuna eura. U Francusku se vratio u siječnju 2023. godine, kada je za dva milijuna eura stigao iz Zenita. Osim u Lyonu i Zenitu, u inozemnoj klupskoj karijeri nastupao je za Southampton i Liverpool, s kojim je bio prvak Europe i Engleske.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.