Poklepović: Nećemo čuvati rezultat, želimo zabiti u Šibeniku!

ZA RAZLIKU od Branka Karačića koji muku muči s ozljedama i suspenzijama, trener Hajduka Stanko Poklepović na raspolaganju za uzvratnu utakmicu finala Kupa ima sve igrače.

"Zadovoljan sam stanjem u momčadi, vratili su se i Anas i Rubil te će put Šibenika svi igrači, s izuzetkom eventualno Jonjića", rekao je Špaco koji poziva svoje igrače na izbjegavanje pristupa "lako ćemo":

"Šibenik se u prvoj utakmici predstavio kao vrlo dobra momčad, najavljuju identičan nastup i uoči sutrašnjeg dvoboja, ali mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da ih nadigramo. Pitanje osvajača Kupa je još uvijek otvoreno iako smo mi u prednosti."

Na press konferenciji poslije subotnjeg prvenstvenog dvoboja s Dinamom Hajdukov strateg rekao je kako će odigrati još zatvorenije nego na Maksimiru ukoliko to bude potrebno za prvi trofej u poljudskim vitrinama još poslije osvajanja prvenstva 2005. Dan uoči okršaja sa Šibenčanima, Poklepović je ipak okrenuo ploču:

"Premda nam odgovara i neriješeno, nećemo čuvati rezultat, želimo postići gol u Šibeniku! Pripremali smo se vježbajući naše ofenzivne akcije, s čim nije bilo problema ovaj put jer sam na dispoziciji imao sve igrače."

"Neka bude civilizirana fešta"

S obzirom na izostanak kartoniranog Mehmeda Alispahića, svakako najveću pozornost Hajdukovih igrača imat će Ermin Zec: "On je opasni egzekutor, ali nije taj koji stvara igru. Neće on biti opasan ako pravovremeno spriječimo ubojite lopte prema njemu."

Za kraj je Poklepović pozvao navijače obiju ekipa na civilizirano ponašanje: "Ovo mora biti prava fešta nogometa dvaju bliskih gradova. Neka gledatelji slave pobjednika, a plješću gubitniku i neka igrači uveličaju ovaj događaj", zaključio je Poklepović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.