Poljaci se čude otkud Odjidja u Hajduku. Bivši igrač: Hajduk može dobro platiti

Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

HAJDUK je u srijedu predstavio Vadisa Odjidja-Ofoea kao svojeg novog igrača i to je već četvrti igrač koji je ovog ljeta stigao na Poljud. Uz Odjidja-Ofoea došli su Fahd Moufi, Zvonimir Šarlija i Leon Dajaku, i to svi kao slobodni igrači pa se može reći da je Hajduk dosad odradio solidan posao.

Odjidja-Ofoe iskusan je 34-godišnji veznjak koji u nogama ima 435 utakmica za belgijske velikane Gent i Brugge. Igrao je i u Olympiakosu, HSV-u i Norwichu, a jednu sezonu proveo je u Legiji iz Varšave za koju je u 42 nastupa upisao pet golova i 14 asistencija.

Prošle sezone bio je u Gentu, ali je sredinom sezone imao operaciju koljena zbog čega je u drugom dijelu sezone igrao vrlo malo. Njegovom povratku u poljsku ligu nadali su se navijači Legije, a njegov odlazak u Hajduk na Twitteru je komentirao bivši igrač, a danas televizijski komentator Lukasz Glikiewicz.

"Hajduk očito može dobro platiti", odgovorio jednom od svojih pratitelja koji se pitao kako to da je Odjidja-Ofoe završio u Hajduku. "Sad će vidjeti što je to Dalmacija. Odabrao je život pokraj mora", dodao je Glikiewicz.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.